PARTNERS

Onze producten en groendaken maken we niet alleen. We hebben onze vaste leveranciers, partners voor de aanleg en voor de verkoop. Daarnaast blijven we innoveren en staan we open voor nieuwe samenwerkingen.

Op basis van ecologische materialen en uitgangspunten ontwerpt Jorien Vlaar akoestisch en energetisch fijne ruimtes waar de gebruiker kan werken, spelen,  schuilen of creëren: een plek die je ‘eigen’ kunt maken.


Groenpand zet zich met een enthousiast team van échte idealisten in om panden te vergroenen met 
groendaken.

Het team van Waterleider verrijkt de stad voor mens, dier en plant met meer groen, bewuster watergebruik en een verbeterde biodiversiteit.


DuzaDorp is gemaakt om iedereen te informeren over duurzaamheid en groen. DuzaDorp en zijn bewoners maken allerlei avonturen mee over groene oplossingen.


Je tuin teruggeven aan de natuur in een stijl die bij je past? De Gelukkige Tuinvrouw begeleidt je met het verbinden van je groene dak met je tuin. Met tuincoaching of met een ontwerp op maat.

Nocciolo is een familiebedrijf dat zich inzet voor het gebruik van duurzame producten in de tuin. De perzikstenen van Nocciolo, een reststroom uit het inblikken van perziken, zijn een warm alternatief voor grindstroken op een groendak. 

In de strijd tegen verstedelijking spelen tuinen een essentiële rol om de natuur terug te krijgen in de bewoonde omgeving. Matthijs is een toffe, bevlogen hovenier die op basis van ecologische principes en materialen de ruimte rond je huis opfleurt. Dat vinden wij een groene zaak!

Pro Suber betekent ‘voor de kurk’, de missie is om het gebruik van kurk als bouwmateriaal te stimuleren.


De Rooftop Revolution adviseert en helpt mensen om daken in te richten als nieuwe natuur.

Van inspectie, aanleg tot onderhoud. Groendakcoach ontzorgt bij het realiseren van je groendak en levert op aanvraag ook biobased groene daken op basis van kurk.

Eén van de grondleggers van groene daken in ons land. Groendak biedt een ruim assortiment aan systemen waarbij duurzaamheid een belangrijke eis is. We zijn trots dat onze kurk modules hier ook een plaats hebben.