PARTNERS

Onze producten en groendaken maken we niet alleen. We hebben onze vaste leveranciers, partners voor de aanleg en voor de verkoop. Daarnaast blijven we innoveren en staan we open voor nieuwe samenwerkingen.


De Rooftop Revolution adviseert en helpt mensen om daken in te richten als nieuwe natuur.


Groenpand zet zich met een enthousiast team in om panden te vergroenen met 
groendaken.

Pro Suber betekent ‘voor de kurk’, de missie is om het gebruik van kurk als bouwmateriaal te stimuleren.

In de strijd tegen verstedelijking spelen tuinen een essentiële rol om de natuur terug te krijgen in de bewoonde omgeving. Matthijs is een toffe, bevlogen hovenier die op basis van ecologische principes en materialen de ruimte rond je huis opfleurt. Dat vinden wij een groene zaak!

Nocciolo is een familiebedrijf dat zich inzet voor het gebruik van duurzame producten in de tuin. De perzikstenen van Nocciolo, een reststroom uit het inblikken van perziken, zijn een warm alternatief voor grindstroken op een groendak. 

Het team van Waterleider verrijkt de stad voor mens, dier en plant met meer groen, bewuster watergebruik en een verbeterde biodiversiteit.


Je tuin teruggeven aan de natuur in een stijl die bij je past? De Gelukkige Tuinvrouw begeleidt je met het verbinden van je groene dak met je tuin. Met tuincoaching of met een ontwerp op maat.